Gemaakt

Waarom nu plots haken en naaien? Ik kan het zelf ook moeilijk uitleggen. De drang om iets creatiefs te doen, iets nieuws, iets met mijn handen, … Zelf kleren maken is toch geweldig? Maar ik moest ook eerlijk blijven met mezelf: tijd voor avondschool heb ik niet. Op Petit Bazar botste ik op de website Gemaakt: een soort naai-homeparty. Op een avond een kledingstuk leren naaien, dat was precies wat ik zocht. Dus contacteerde ik Miek en zocht vier andere creatieve beesten. Mijn oproep was zo succesvol dat ik meteen voldoende volk had voor twee sessies.

De ene dag maakte ik een draairok en de andere een halterjurkje. Het was in één woord geweldig: leuk, leerrijk en gezellig. Ik heb meteen zin om nog een rok/kleed/vestje/verkleedkleed te maken. Deze week is mijn machine op logement maar volgende week vlieg ik er weer in. En deze zomer vraag ik Miek zeker nog eens (voor een nieuw patroon? ;-))

Ps: betere foto’s volgen maar heb nog steeds geen tijd 😉

9 gedachten over “Gemaakt”

  1. An
    WAW! Zowel het rokje als haar jurk staan haar beeldig! Een prima stofkeuze voor je blonde mini-godin.
    De workshops bij jou waren bijzonder gezellig. De nieuwe patronen voor lente en zomer liggen al klaar. Je leest er binnenkort alles over op mijn site en blog (http://avondjegemaakt.blogspot.com).
    En nu… achter je machine !
    Miek

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s