Nieuw: Mama’s Fotoworkshop


Mama’s fotoworkshop

Je zou graag betere foto’s leren maken van je bengels maar tijd voor avondschool heb je niet. En ook met de vriendinnen zou je dringend nog eens moeten afspreken. Dan is de “mamafotoworkshop” echt iets voor jou. Je nodigt een paar vriendinnen uit samen met hun kinderen, en ik kom een namiddag fotografieles geven.

Ik leer jullie op heel korte termijn betere foto’s maken. Hoe werkt mijn toestel? Hoe kan het beter? Hoe stuur ik mijn kleine rebel? We beperken de theorie tot een absoluut minimum en gaan meteen aan de slag. Op het einde van de namiddag maak ik bovendien een leuke professionele foto moeder en kind. Het is eens iets anders dan een tupper- of upperwareavond

Concreet:

Voor wie?

4 tot 6 mama’s/papa’s, meters, vriendinnen of oma’s + elk max 1 kindje. Kinderen van alle leeftijden (ook hele kleintjes) zijn welkom. De kinderen zullen model staan voor ons maar tijdens de uitkeg heb ik ook voor de grotere leuke foto-opdrachtjes uitgewerkt. Het idee is om samen iets leuks te doen. In totaal dus max 6 volwassenen en 6 kindjes dus. Meer deelnemers zijn mogelijk op aanvraag (dan organiseer ik een tweede leerkracht voor de begeleiding).

Wat:

Een beetje les, veel foto’s maken en veel plezier. Alle deelnemers krijgen een cursus en een minifotoreportage cadeau.
Het hele programma duurt ongeveer 3 tot 4 uur: van 9 tot 13 uur of van 14 tot 18 uur.
Deelnemers brengen hun eigen toestel mee, zodat je leert werken met je eigen materiaal. Ik zorg voor de rest van het materiaal: cursus, papier, voorbeeldfoto’s, computer en accessoires.

Locatie: Meestal in het huis of de tuin van de organisatrice. Het kan in principe overal al is ruimte en licht (binnen) wel belangrijk. De meeste (gerenoveerde) (nieuwbouw) woningen lenen zich perfect voor de workshop. Het is ook altijd mogelijk de workshop in Gent (Oostakker) te organiseren, al zijn de drank (en eventueel hapjes) dan wel betalend.

Prijs: 65 euro per duo (fotograaf-model) , incl cursus, btw en verplaatsing tot 50 km rond Gent.

Zin? Stuur gerust een mailtje: andere uren, locaties, aantal deelnemers zijn bespreekbaar.

14 gedachten over “Nieuw: Mama’s Fotoworkshop”

  1. Wauw, dit vind ik nu eens écht een heel tof idee! Ik woon spijtig genoeg ook nogal ver van Gent, maar ga er toch eens over nadenken. Ik overweeg al lang om een cursus digitale fotografie voor beginners te volgen maar vrees dat ik dat nooit een heel jaar ga volhouden. En ik neem eigenlijk ook alleen maar foto’s van de kinderen. Echt ideaal dus! Goed bedacht!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s