Kinderwensen

Ken je Vistaprint? Het is een online drukkerij waarvan ik me vaak afvraag: hoe kan zoiets ooit winstgevend zijn? Maar dat is natuurlijk mijn probleem niet en af en toe komt zo belachelijk goedkoop drukwerk wel eens van pas. Kleine waarschuwing: vanaf het moment dat je iets besteld word je overspoeld met aanbiedingen en spam: 4 keer per dag “super deals”, “uitzonderlijke uitverkoop” en “niet te missen kansen”. Hatelijk. Ik open de mails nauwelijks want ze kennen de Ryanair-truks. Maar af en toe zit er wel iets interessant tussen.

Zoals vorig week: wenskaarten, fotoboekje, koffietas en kalender gratis. Ok, ik dacht: ik probeer ze gewoon alle vier, zonder iets te kopen. Zou dat lukken? Ja, geen probleem. Tot 4 gratis producten lieten ze me doen, exclusief verzendingskosten (waar ze dan natuurlijk hevig op doorrekenen). Het totaal bleef erg goedkoop. Altijd interessant om de kwaliteit van drukwerk eens te testen.

10 kerstkaarten voor Manou, 10 kerstkaarten voor Nina, een boekje voor de juf en een jaarkalender. En dan via Bobs mailadres: fotoboekje voor ieder kind en 2 koffietassen.

En nu sturen mijn twee kleine prinsessen dus hun eigen wensen op. Ik vind dat best schattig en blijkbaar ben ik niet alleen want nog voor mijn bestelling aankwam kregen wij zelf 2 kaartjes van schoolvriendinnetjes. God, wat worden ze snel groot.

Advertenties

One thought on “Kinderwensen”

  1. Ik maak regelmatig gebruik van Vistaprint, goede kwaliteit, perfecte afwerking en snelle levering. Je krijgt inderdaad nadien heel wat “gratis” aanbiedingen in je brievenbus waar je dan zelf kan van kiezen of je er op in gaat of niet.
    Persoonlijk vind ik hun drukwerk, op basis van sjablonen, wel heel handig, maar sommige artikelen zijn dan weeral heel duur omdat je ze per stuk kan bestellen, en ik denk hier dan aan koffiemokken enz.
    Maar al bij al ben ik best tevreden van Vistaprint en merk ook dat er dit jaar meer gepersonalizeerde kerstkaarten in de brievenbus belanden, dus hebben nog meer mensen dit bedrijf ontdekt 😉

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s