Gered

Goedheid bestaat. Super vriendelijke mensen die je nauwelijks kent en je toch zomaar helpen. Onbaatzuchtig. Er is hoop voor deze wereld. Ik moet mijn visie over alles en iedereen herzien. Het leven is mooi.

We zochten dus een babyfoonvideocamera. Dringend. Misschien zou het de nachten leefbaarder maken. Hoop doet leven. Een vriendin uit Deinze had nog zo een ding staan. Maar haar jongste is zo oud als Manou en het spel werkt niet meer. Spijtig. En dan kreeg ik een blogberichtje van Ineken. Dat ik wel haar toestel eens mocht lenen. Ze wou het zelfs komen brengen. Wat een service. En neen het is niet dat in Ineken persoonlijk ken. Ik lees haar blog en zij die van mij maar op straat zouden we elkaar niet herkennen. Het hield haar niet tegen.

Gisteren van 21.45 stond ze voor de deur, met een prachtig zo goed als nieuw camerababyfoon in de hand. Ik heb het ding meteen aangesloten en het werkte perfect. Er zat geen handleiding bij maar eenvoudiger kon niet. Zou die camera wel werken in het donker? Ja hoor, op het scherm verscheen een geweldig herkenbaar nightvisionbeeld. Ideaal!

Deze nacht ben ik niet moeten opstaan. Bij twijfel duwde ik even op de knop en dar lag ze, rustig en wel. Tot daddy deze ochtend iets raars hoorde. Ik keek en zag… een grote knuffelbeer. Vanaf nu gaan de teddy’s dus een andere slaapplaats moeten zoeken. De kleine ochtendopstoot hebben we niet kunnen vermijden maar dankzij het cameraatje heb ik toch goed kunnen slapen. En dat maakt een wereld van verschil.

Bedankt Ineken !

10 gedachten over “Gered”

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s