Maandag: Club Med

Op maandag haal ik doorgaans dubbel zoveel bezoekers als op zondag. Het zal toeval zijn zeker? ๐Ÿ˜‰ Hoe dan ook: het lijkt me hopeloos maar wie niet waagt, niet wint:

Wedstrijden, ik heb zelden geluk. Zelfs als het niets met geluk te maken heeft, win ik nooit iets. Toch ga ik het nog eens proberen. Tegen beter weten in. Club Med. Mijn foto staat er scheef op. Ik weet ook niet wat ik nu weer verkeerd gedaan heb. Thuis staat hij recht en nu kan ik het niet meer veranderen. Buitenstaanders zullen het wel niets vinden maar kom: hoeveel mensen overlopen er echt alle foto’s?

Hoe dan ook: ik zou het echt heel erg op prijs stellen moesten jullie 1 minuut de tijd nemen om op mijn foto te stemmen: hier, en ja je moet de pagina ook linken anders gaat het niet. Ik haat het om zo te belden maar …het zou zo zalig zijn, zo samen nog eens op vakantie gaan. Hoop doet leven, zeggen ze.

Nu al: BEDANKT !

Advertenties

7 gedachten over “Maandag: Club Med”

  1. Ik heb op je foto gestemd en eerlijk waar, ik vind het de plezantste! Ik hoop dat je deze keer wel wint. Het moet toch ooit eens lukken? We zullen er allemaal samen in geloven, dat helpt.
    Slaapwel in je bed-with-a-view.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s