Huis-dieren

Sinds dit weekend wonen er in onze living twee konijntjes. Denver en Zulma. Het is natuurlijk de bedoeling dat die beesten op termijn buiten verblijven maar om ze tam te krijgen, hebben we hun hok voorlopig binnen gezet.

De woonkamer ligt er dus inderdaad “een beetje rommelig” bij: vol hooi en korrels en konijnenkeutels. Huis-dieren. De strategie brengt wel op want de kinderen hebben er al onvoorstelbaar veel gespeeld. Aanvankelijk waren Manou en Nina een beetje bang. Aaien, dat ging nog maar ze alleen pakken en dragen durfden ze niet. Nina is nog altijd bang; dat is haar aard. Manou heeft zich ontpopt tot konijnenmama die haar “kindjes” moet beschermen tegen zotte hardhandige tante Flo.

9 gedachten over “Huis-dieren”

  1. Ooh, die zijn echt mega schattig! Maar eerlijk, hooi en keuteltjes in de woonkamer, jij liever dan ik. Ik erger mij nu al aan het rondzwervend haar van onze poes… 😉

    1. het is inderdaad tijdelijk, het kattenhaar en de kattenbak, die blijf ik anderzijds wél hebben 😉 (maar ik heb het er voor over, het is zeker geen last)

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s