Eén maand

Vandaag is Flo precies één maand volledig aanvalvrij. Ze is bovendien veel alerter en vrolijker. Het zou mogelijk toch geen Lennox Gastaut zijn, maar een Glut-deficiëntie. Te weinig suiker in de hersenen zouden de aanvallen veroorzaken. Goed nieuws, al lees ik op verschillende sites dat zo een Glut1 ook een mentale achterstand zou kunnen veroorzaken. En dat de ziekte kan evolueren, lees verergeren. Eén maand is te vroeg voor een echt overwinningsfeest. Ok, het is veel te vroeg voor een definitieve diagnose maar de situatie ziet er nu toch een stuk hoopvoller uit.

Weken geleden verliet ik de doktersconsultatieruimte in een waas. Ik voelde me verdoofd en leeg. Zou het ons echt overkomen? Even leek ik aan de afgrond te staan. De hel. Ik zou springen, zoveel is zeker. Als mama kan je niet anders dan het beste maken van wat er komt. Maar na een maand goed vol goed nieuws, zet ik nu met veel plezier een stapje achteruit. De hel kan wachten 😉 Als dat geen mooie moederdag is.

Dikke duim voor ons, en voor de dokters natuurlijk 😉

32 gedachten over “Eén maand”

  1. Krijg er gelijk tranen van in mijn ogen! Fantastisch nieuws. En zo’n schone mama-dochter portretten. Misschien moet ik toch eens overwegen om met mijn twee kereltjes voor je lens te komen staan.

  2. Yeah! Prachtig, goed nieuws, met een kanttekening natuurlijk. En wat een mooie foto, een heel mooi kleedje, blauw staat haar prachtig.

  3. heerlijk nieuws an! ik ben (voorzichtig) zo ontzettend blij voor jullie… uiteraard “spring” je, dat weet ik uit ervaring, maar dat kleine stapje terug mogen zetten… wat een heerlijkheid!

  4. Super goed nieuws !!! Jullie zien er trouwens beiden stralend uit 😉 geniet maar zoveel je kan van uw Moederdag en laat u maar eens in de watte leggen xxxx

  5. Een heerlijke zaligheid !! Je moet niet noodzakelijk een stapje achteruit zetten, je kan perfect die
    afgrond overbruggen , en dat heeft Flo je al gedemonstreerd.
    Juichjuich en een prettige moederkesdagdag wens ik je op de koop toe.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s