Feestvoorbereidingen

image

Volgende week zondag vieren we Manou haar lente- en verjaardagsfeest. 30-tal volwassenen, 20-tal kinderen. Vrienden en familie. En ja, het is een vrij grote groep maar mensen met wie je close bent, uitsluiten vind ik ook moeilijk.

Ik hoop nog steeds op goed weer maar de voorspellingen zitten tegen. Vorige week beloofden ze nochtans stralend mooi weer. Ik weet dat het kinderachtig is maar ik maak me regelmatig druk niet om het slechte weer maar wel om de steevast foute weersvoorspellingen. Alles kan dus nog, maar ik ga toch moeten rekening houden met regen. Buiten was gemakkelijker geweest: tafel en stoelen, eten en drank. Binnen gaan we iets meer moeten puzzelen, tafels en zetels verhuizen en alle slaapkamers opruimen en beveiligen enzovoort. En een tent vind ik niet zo gezellig (of vreselijk duur).

Ik probeer het weer te vergeten dus nu al een beetje na te denken over de versiering. Zo maakte ik samen met het feestvarken een heel persoonlijke verjaardag slinger: Manou, zeven jaar in foto’s. Wat gaat de tijd snel.

2 gedachten over “Feestvoorbereidingen”

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s