Varkentje

image

Nina heeft een heel erg creatieve juf. Pinterest inlevende lijve. Hoe ze het gedaan krijgt, weet ik niet. Zelf knustel ik ook graag, en ik vind het erg leerijk voor de meisjes. Maar ontspannend of creatief is het voorlopig toch nog niet.

Terwijl ik Flo op gang help, laat Nina steevast iets vallen en begint Manou te zeuren enzovoort. Na tien minuten hangt de tafel vol verf of lijm of plasticine en dan… zijn de dames het beu en mag ik alles opruimen. Maar de juf doet dat even snel samen met een twintigtal andere kleuters.

De resultaten zijn steevast geweldig. Ons huis staat ondertussen al vol zelfgemaakte knustelwerkjes. Zoals dit schattig varkentje, gemaakt van voedinsgsupplementen en beplakt met restjes van mijn rokjes: I love it.

2 gedachten over “Varkentje”

  1. op een ander kunnen kinderen zich beter concentreren en ja ook opruimen 😉
    en je moet denken, thuis heb je er 3 van een verschillende leeftijd, op school zitten die zowat in een groep per leeftijd, maakt ook veel verschil vind ik
    en superleuk varkentje!

  2. “voedingssupplementen” ? Wist niet dat je daarmee kon knutselen 😉 Het is duidelijk dat je de laatste tijd veel met voeding (en supplementen) bezig bent 🙂
    Erg mooi, dat varkentje! Sommige van die werkjes zijn er echt om te bewaren hè…

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s