Boerderijklas

Drie dagen en twee nachten zit Manou op de boerderij. Spannend vind ik het. Manou gaat regelmatig bij familie slapen, maar dat is anders. Nu zal ze drie dagen haar plan moeten trekken, in een grote groep. Manou is emotioneel nog erg jong. Op het einde van een schooldag is ze meestal doodmoe.

Gelukkig heeft ze één heel goede vriendin. De meisjes hangen erg aan elkaar en zullen vast veel steun hebben aan elkaar. Dat scheelt. Een klasgenootje mocht niet meer van haar ouders. Pijnlijk en zo ontzettend zonde, als je het mij vraagt.

Ondertussen genieten de twee andere meisje van de extra aandacht. Morgen is het gedaan met de leute 😉

Eén gedachte over “Boerderijklas”

  1. Bij ons gaan ze al vanaf het allereerste kleuterklasje op “kamp”. Dan is dat van dinsdagochtend tot woensdagmiddag. Lena is intussen al van dinsdag tot vrijdag geweest, en eens ze in de 3e graad zit, 5-6e lj, gaan ze van maandag tot vrijdag. Elke graad gaat apart, zo hebben ze alle tijd en ruimte om er heel hard van te genieten.
    Heel soms zijn er eens kindjes die niet mee mogen (willen?). Zonde. Ik vind het een absolute meerwaarde én ik heb nog nooit anders gezien dan dat ze dolenthousiast terugkomen!
    Volgend jaar gaan ze in Tessenderlo om kamp, 24 km verderop, met de fiets! (bagage wordt wel gebracht). En ons Fran kan nog niet es fatsoenlijk rechtdoor rijden op ne fiets. Weh ebben nog werk aan de winkel 😉

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s