Verwenweekend

image

Manou is 2 dagen met haar meter naar de Efteling, de gelukzak. Voor de andere twee meisjes organiseren wij thuis een verwen-tweedaagse. Niets spectaculair maar gewoon een beetje extra aandacht, daar genieten ze enorm van. Gek hoe rustig het huis nu is, met eentje minder. En Manou is nochtans de oudste, de flinkste. Toch is de groepsdynamiek plots helemaal anders, duidelijk.

En toen botste ik op een facebookbericht van een ex-collega. Ze deed haar speelgoedkeukentje weg. Wij hebben hier speelgoed genoeg maar zo een mooi en groot keukentje, dat vinden de twee kleinsten geweldig. Vooral Flo is er wild van. Gek eigenlijk. Flo is de stoerste van de drie. Ze is van niets bang en heeft massa’s energie. En toch is zij het meest huiselijk moederlijk aangelegd. Poppen verzorgen, eten klaarmaken in haar speelgoedkeukentje of kuisen: Flo doet het allemaal even graag.

Hopelijk houdt ze deze leuke hobby’s even vol. Ik kan nog wel een kok en poetsvrouw gebruiken 😉

Advertenties

2 gedachten over “Verwenweekend”

  1. daar gaan ze nog heel veel deugd van hebben… Hebben hier met een gelijkaardige versie al enorm veel mee gespeeld. Was beste (2de hands) koop tot nu toe!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s