Kerstshoot voor Villa Rozenrood

De getuigenissen van Villa Rozenrood spoken nog altijd door mijn hoofd. Ik wil al lang iets zinvol doen, iets groters dan mezelf en los van mijn eigenbelang. Iedere dag zie ik zo veel foto’s van verdriet, van armoede en miserie. Al die verhalen van menselijk leed, dag na dag. Ik wil niet onverschillig worden. Het voorbij jaar met Flo heeft me veel geleerd, over mezelf en over mijn omgeving.

En een beetje daarom wil ik nu graag een nieuw projectje op poten zetten.  Ik zou in het najaar een kerstshoot willen organiseren, volledig ten voordelen van dit mooie integere project. Deze keer zou ik het niet thuis in de studio doen maar in Loods 22, een super mooie locatie in de Gentse haven. Via het immokantoor Engel en Völkers (hetzelfde kantoor waarbij wij ons huis kochten trouwens) kwam ik in contact met de eigenaar en die ziet het alvast zitten.

Nu moet ik nog een verzekering afsluiten (hopelijk is die niet te duur want anders moet ik toch op zoek naar iets anders), contact op nemen met Villa Rozenrood, een datum vastleggen (een wekend in november) en dan kunnen jullie inschrijven. Foto’s krijgen jullie nadien zoals altijd in hoge resolutie op dvd ( zodat jullie er zelf kerstkaarten, fotogeschenken voor onze de kerstboom en andere gadgets kunnen van maken). De opbrengst gaat integraal naar Villa Rozenrood. Het aantal shoot zal beperkt zijn en ook over de rijs moet ik nog even nadenken.

Hopelijk doen jullie mee. Meer informatie volgt …

11 gedachten over “Kerstshoot voor Villa Rozenrood”

  1. supermooi initiatief an! villa rozerood doet zo’n zinvol werk… wij hebben ons deze week eindelijk ook ingeschreven voor kleine kadee, ik hoor van zoveel mensen dat ze daar eindelijk eens een relatief zorgeloze vakantie hebben kunnen beleven…
    knap van je!!!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s