Zonde

 

Sinds maandag krijgt Flo voortdurend voeding binnen ’s nachts, via zo een sondepomp. Maandagnacht bleef ze aanvalvrij. Dinsdag eindigde toch in 3 korte aanvalletjes. Woensdag was weer goed maar gisterennacht lag ze tegen middernacht al te stuipen. Zucht.

Wat een vreselijke nacht. De ene aanval na de andere; ik ben de tel rond 4 uur kwijtgeraakt. Even heb ik getwijfeld om naar de spoed te snellen maar wat zouden ze daar, op dat uur, kunnen doen?

Ondertussen is Flo wakker;  ze is weer vrolijk en goedgezind. Alleen haar ogen verraden de aanvallen van voorbije nacht. Zonde.

 

Advertenties

8 gedachten over “Zonde”

  1. ZONDE, dat woord heb ik ook al zoveel uitgesproken, net zoals Waarom?
    Het zijn 2 woorden die in piekermomenten steeds naar boven komen. Veel moed de komende tijd!

  2. wij hebben een “epilepsiescenario”: zo is duidelijk wat te doen als de aanvallen mekaar opvolgen. misschien eens naar informeren bij neuroloog? in ons geval en bij het type aanvallen dat kleine kadee heeft is dat na 5 minuten de ene aanval na de andere (een “train”) hem platspuiten met stesolid (soort valium) en naar spoed vertrekken. het ene geval is het andere niet, dus ik zou er wel eens naar vragen, het geeft ons alleszins een soort houvast…

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s