Levensgrote babypop

Poppen zijn doorgaans 30 cm groot. Er bestaan kleinere varianten en er bestaan natuurlijk ook grotere poppen die dan kunnen lopen of staan. Toch zocht ik al even naar een babypop van ongeveer 50 cm. Ze bestaan, dat herinner ik me nog van uit mijn eigen kindertijd. Maar ik kon er maar geen betaalbare vinden. In Retiff, dat is geen speelgoedwinkel maar een shop voor winkelinrichting, kan je ze kopen voor 30 euro (blank of zwart).

En toevallig kregen mijn meisjes gisteren een levensgrote babypop cadeau van onze babysit. Zij was de pop een beetje ontgroeid. Dat item mag ik dus al schrappen voor de Sint. De kinderen waren in de wolken. Want wat is er zo leuk aan een grote (ik denk 60 cm) pop? Dat je ze echte babykleren kan aantrekken. Poppekleren kosten vaak veel geld, zeker in vergelijking met de vierkante meter stof dat er in kruipt. En dat terwijl ik hier nog veel oude maar echte babyspullen heb liggen. Ook in de kringloop vind je veel babyspullen voor 0,5 en 1 euro. Een aanrader dus 😉

5 gedachten over “Levensgrote babypop”

  1. Ik had er vroeger ook eentje (wij alledrie), maar mijn moeder heeft helaas alleen die van mijn zusje bewaard. Nu heb ik een dochter en die wil ik er graag eentje geven voor haar verjaardag. Ik heb er zoveel goede herinneringen aan. Inderdaad ontzettend moeilijk te vinden. En zeker ook de poppen die gewoon niks anders kunnen dan alleen ogen open en dicht! Bedankt voor de tip!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s