Afwerking

Voor de Villa Rozenrood fotografeerden Sarah en ik elk een twintigtal gezinnen. Ik heb die dag bijna 1500 foto’s gemaakt, en die moeten allemaal verwerkt worden. Ik ben er volop aan bezig maar kijk: Sarah klopt me :-). Zij is al klaar.

We hebben een andere stijl, dat is onvermijdelijk. En we hebben die dag ook bewust voor een andere achtergrond gekozen. Sarah koos voor de witte muur, terwijl ik de locatie en de ramen graag wou meenemen. Ik werk in de studio al zo veel op wit. Het was een actie; het mocht wel eens iets anders zijn. Sarah’s foto’s erg leuk geworden, sober en vrolijk. En ook haar filmpje vind ik geweldig. Je ziet duidelijk dat de kindjes veel plezier hebben, deels dankzij Bob de animator natuurlijk.

Natuurlijk gaan er altijd mensen zijn die nu, als ze de beelden zien, gaan vergelijken. Even ter herinnering: het is geen wedstrijd, integendeel. De shoot was een manier om jullie allen te motiveren om iets te storten voor het goede doel. En jullie houden er allemaal een leuke herinnering aan over.

Zelf zit ik halfweg. Ik probeer de alle foto’s deze week af te werken. En heel misschien maak ik er nadien ook zo een leuk filmpje van, al moet ik nog eens uitvissen hoe. Tips zijn altijd welkom, zolang het eenvoudig, snel en strak blijft.

Advertenties

8 gedachten over “Afwerking”

  1. Mocht het al een wedstrijd geweest zijn, dan staan we toch gewoon op een gedeelde 1ste plaats!? Nu moet ik wel zeggen dat ik ook wel benieuwd ben naar je foto’s An 😉 (en voor dat filmpje wil ik wel een handje toesteken hoor, je roept maar hé)

  2. Wij zijn in elk geval heel erg blij met onze fotoshoot! ’t Was een gevecht om iedereen op dezelfde dag vrij en mee naar Gent te krijgen, maar ik ben superblij met het resultaat. Nogmaals bedankt, An! Je bent super!

  3. Dag An,
    Wij vonden het in elk geval heel fijn om te doen! Leuk om ons meisje eens bezig te zien in een heel andere context dan we gewoon zijn. En dat we daarmee kunnen bijdragen aan zo’n warm initiatief maakte ons helemaal blij.
    Neem maar je tijd voor de verwerking, wij zijn nu al content!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s