Broek

 

image

Broeken kopen, is moeilijk. Of ze zijn te veel te groot, type H&M. Of ze zijn veel te lang, type Zara. Of ze zo small dat mijn knieën er van pijn doen. Of ze ziet mijn spaarpot als ik mij buk. Of ze verliezen hun vorm na enkele droogkastbeurten. Of ik vind ze te duur…

Een passende broek vinden is een hele onderneming, zeker voor iemand zoals ik die niet graag past.

Tijdens mijn weekendje Brussel met Manou kocht ik op de zuidmarkt een gele stretchbroek, voor 15 euro. Ik heb ding toen gepast in de koffer van een donker minibusje, wat een avontuur op zich was.

Wat een zalige broek. Waarom heb ik er zo niet meer gekocht ? Tja. Zou ik het kraampje terugvinden? Die kans is klein. En zouden ze die broeken nog verkopen? Ik heb online al gezocht maar natuurlijk niets gevonden.

Snif 🙂

3 gedachten over “Broek”

  1. Ik heb ze deze zomer gezien op de markt van st niklaas,mijn zus kocht toen ook zo een broek .Ze hadden ook zo i een busje,het zijn mensen van vreemde orgine?

    1. Dat ga ik morgen eens proberen zie, goede tip al vrees ik er voor. Overal zie je er met zo felle kleuren maar dat zijn ze niet. Ze lijken er gewoon een beetje op maar de stof is dikker, beter 😉
      Hoe dan ook: ik waag het morgen 😉

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s