Er is hoop

Bob is aan de beterhand, Flo blijft relatief stabiel. De situatie is opnieuw onder controle. En ja, ik zou vaker hulp moeten inschakelen. Dat is een goede tip, behalve dat het praktisch niet altijd zo evident is. Mijn poetsvrouw met dienstencheques zit al maanden thuis, met rugklachten. En ze hebben geen vervanging. Tja, kuisen is ook niet meteen mijn droomjob.

“Ik zal u wel komen helpen, met uw was of de boodschappen.” De voorbije dagen kreeg ik veel steun, vaak ook uit onverwachte hoek. Opmerkelijk is het toch dat vooral mensen die zelf verzuipen mij willen komen helpen 😉 Bedankt. Het aanbod alleen al gaf me een heel warm gevoel.

Maar maak u geen zorgen. Er is hoop. Mijn was is bijna onder controle. Het nieuwe jaar komt er razendsnel aan. De zon schijnt. Woensdag versierden we onze kerstbomen. Ik ben geen wintermens maar vind ik het gezellig binnen, met de kerstlichtjes en openhaard.

“Optimism is a moral duty”, zeker voor ouders. En dus gaan we vol goede moed aan het weekend beginnen. IMAG2058

Advertenties

10 gedachten over “Er is hoop”

  1. Dat beeld herken ik van jaren geleden,maar als ik er eens invloog waren gelijk alle andere zorgen ook een stuk weg,mijn hoofdje was toen ook eens opgeruimd !!!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s