Save the date

robinhood

Ons neefje Remi De Smet is een kind met talent, dat heb ik al verschillende keren geschreven. Hij is geboren voor de showbizz. Jaren geleden wou hij graag meespelen in een musical en dus bokste hij, samen met zijn mama en een aantal klasgenootjes, een eigen voorstelling in elkaar.

Ondertussen speelde Remi al mee in verschillende “echte” shows zoals Robin Hood van studio 100 en in Ben X van Musichall, en hij was ook al verschillende keer stemacteur. Ondertussen werkt hij verder aan zijn “eigen producties”.

Wat begon als een schattige voorstelling in de living, voor de ouders, is uitgegroeid tot een professionele musical door én voor kinderen. Vrijdag 24 mei spelen Remi en friends Robin Hood in een echte zaal in Gent. Manou mag dit jaar voor de eerste keer meespelen. Blij dat ze is. Leg die datum dus maar al vast, want het wordt zeker een prachtige voorstelling. Iedereen is welkom!

Advertenties

4 gedachten over “Save the date”

  1. Euhmmm wat praktische zaken: waar, wanneer (uur), prijs, waar kunnen we tickets kopen of hoe wordt het georganiseerd? Lijkt me wel interssant om te weten, niet?:-)

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s