Peperkoekenhuisje

Het zag er lekker en leuk uit. Een koekenhuisje, dat is nu gemaakt voor kinderen. Moeilijk kon dat toch niet zijn?

Maar mijn eetbare lijm weigerde te plakken. Het werd snel een boeltje en dus riepen we de hulp in van een echte kok. Maar ook hij kreeg het huisje moeilijk recht. We probeerde zelfs met marsepein en even zag het er hoopvol uit. Maar de constructie zakte nog voor we aan de versiering toe waren, in elkaar.

De hobbykoks onder jullie zullen nu wel lachen. Ikea brengt dit op de markt voor kinderen, Β en ons, twee normaal begaafde volwassen mensen, is het ondanks veel goed wil toch niet gelukt. GΓͺnant.

Of misschien was het een list. Het lijkt me wel een grappig geschenk, zowel voor overgemotiveerde als voor overwerkte ouders πŸ˜‰ “Alstubliet. πŸ™‚ Een leuke activiteit voor als jullie een uurtje vrij hebben samen met de kinderen. Creatief Γ©n …ontspannend ;-)”

Advertenties

11 gedachten over “Peperkoekenhuisje”

      1. Kwestie van alles lang genoeg tegen te houden denk ik. Lena en ik hebben een kwartier zitten gieren, omdat we kramp kregen in onze armen..

  1. De truk: Je moet kristalsuiker smelten met een beetje water tot een vloeibare massa. Wel voor volwassenen want dat wordt zeer heet. Werkt als superlijm om het huisje te lijmen. De versiering kan je kleven met suikerglazuur, bloemsuiker met weinig citroensap

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s