Verjaardagsfeestje

Flo is uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Drie jaar oud en het is al zover. Ik vind het geweldig en tegelijkertijd een beetje spannend.

– “Geef je de noodmedicatie mee?”
– “Dat moet Het zal waarschijnlijk niet nodig zijn maar je weet maar nooit.”
– ” Die diazepam optrekken en inspuiten, is niet zo eenvoudig. Ga je dat allemaal even snel uitleggen aan die ouders? ”
– “Enerzijds moet je die mensen toch een beetje waarschuwen. Tegelijkertijd wil je ze ook niet afschrikken. Straks durven ze Flo niet meer uit te nodigen.”

Moeilijk gaat ook, is zo een beetje mijn levensmoto aan het worden. De medicatie ging mee, met als boodschap om ons bij een aanval zo snel mogelijk te bellen. Alles ging goed. Flo kwam enthousiast en vrolijk terug thuis. En zo hebben we weer een mijlpaal achter de rug. Weer een stap in de goede richting, denk ik zo 😉

7 gedachten over “Verjaardagsfeestje”

  1. Wij hebben een speciaal tasje met alle medicatie in én een stappenplan met wat er moet gebeuren. Daar staan ook gegevens in die een eventuele ziekenwagen zou kunnen nodig hebben (gewicht -voor medicatieberekening, geboortedatum, naam van behandelende arts,…).
    Wij gaan standaard ook nét iets vroeger naar een feestje zodat we nog op een rustig moment uitleg kunnen geven aan de ouders. Maar uiteindelijk went alles wel 🙂

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s