Musical Robin Hood

Ons neefje Remi doet het weer. Deze week was hij trouwens al te zien op tv, en ondertussen werkt hij hard verder aan zijn nieuwe show:

Kent u het verhaal van Robin Hood? Of dacht u het te kennen? Kent u het talent van morgen? De voorstelling Robin Hood is een professionele show volledig gemaakt door kinderen van 7 tot 12 jaar. Ons jong talent heeft hier meer dan een jaar aan gewerkt. Gedurende anderhalf uur geven ze het beste van zichzelf. Acteerprestaties op niveau, dubbele bodems en spitsvondige humor, prachtige kostuums en zuiver zangwerk.

Robin Hood is een voorstelling die u niet snel zal vergeten. Durft u het aan?

Tickets zijn vanaf deze week te koop en kosten 7 euro, een koopje als je ziet hoeveel tijd we (vooral hij en zijn mama) er al hebben ingestoken. Dit is een echte voorstelling en geen schattig kindshowke.

Neen u hoeft ons niet te persoonlijk kennen om toch te komen kijken. Remi wordt de bv van morgen 😉 en vandaag kan u hem nog bezig zien voor een betaalbare prijs. En als dat niet genoeg is om u te motiveren: mijn schattige dochter Manou doet ook mee. 😉

affiche

Advertenties

3 gedachten over “Musical Robin Hood”

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s