9 gedachten over “Boekentas bis”

  1. als er geen voeistof in zit kan je het pinnetje volgens mij wel met een tang doorknijpen. Ken je niemand die in een winkel werk? Kan je daar miss aan vragen?

    1. Dat heb ik gedaan maar … veel zin om er mee terug naar de post te hollen heb ik niet. Ik ga het wel openkrijgen hoor, daar niet van. Maar kom: het is toch een beetje stoem

  2. oh nee. idd ken je niemand die zo’n systeem id winkel heeft en je even wil helpen? Of gewoon in gelijk welke winkel binnenstappen en het probleem uitleggen… je hebt de factuur als bewijs van betaling hé…

  3. ik ben juf in het eerste leerjaar. elk jaar eerste communie met elk jaar een nieuwe outfit. dat jaar kocht ik een kleedje. er moest nog wat ingelegd worden. een week later ging ik het kleed halen. thuis de kast in. de dag zelf : snel, snel kleed aan en hop naar de kerk. na de mis gingen mijn man en ik uit eten. in dat restaurant ga ik even naar het toilet en wat voel ik opeens ??? er hangt nog een beveiligingsrondje aan mijn kleed onderaan. heb ik daar een uur mee vooraan in de kerk gestaan. de dag nadien : ik naar die winkel terug met betaalbewijs en kleed.
    oh, we werkten toen je het kleedje ophaalde toevallig aan onze etalage en daardoor lag de beveiliging af, anders hadden we het gehoord.
    een sorry voor het weg en weer rijden heb ik niet gehoord.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s