Mijn eerste festival

Massa-events schrikken mij een beetje af. Maar Popeiland in Puyenbroeck viel best mee. De mama’s hebben wel meer dan twee uur staan aanschuiven bij de waterballen en toen het dan eindelijk aan ons was, durfde Nina niet meer. ‘Het is pas vanaf zes jaar mevrouw.’ Juist ja. Maar de traantjes en de ontgoocheling waren van korte duur, gelukkig. ‘Volgend jaar ga ik het wel durven hoor maar nu wil ik liever spelen met mijn vriendinnen.’

3 gedachten over “Mijn eerste festival”

 1. die waterballen staan bij ons op de kermis ook 🙂
  en tegen dat Isla ongeveer weet hoe ze recht kan staan is de tijd voorbij 😉

  en die Nina, zo’n grappig ding

 2. Ik ben ook geen massa-liefhebber, maar als je dan bekijkt hoe je kids zich amuseren,…..dan zet je veel opzij,…….

 3. Wij waren daar ook met de leefgroep van Elselien (en dus zo een 6 rolwagens) De kinderen hebben zich ongelooflijk geamuseerd en onze dochter liet vandaag heel trots haar hennatatoeage zien aan de juf. Nu wil ze zich nog amper wassen!
  Ze was vooral heel blij dat ze Mega Mindy heeft gezien. Ze is zelfs helemaal alleen naar voor gegaan om haar beter te kunnen zien. Een hele prestatie voor een meisje dat zich niet kan oriënteren en niet langer dan 5 minuten kan recht staan. Ze heeft zichzelf overtroffen. (en zorgde daardoor voor een fiere mama)
  We hebben wel gemerkt dat kindjes in rolstoelen het “goed doen”. Elselien verwoordde het zelf zo: “ik denk dat die mevrouw een beetje medelijden had met mij en dat ik daarom dat laatste armbandje heb gekregen en niet al die andere kindjes” Helemaal eerlijk vond ze het niet, maar ze was toch blij met haar armbandje. Het festival is trouwens prima te doen met rolwagens. Een echte aanrader dus.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s