Flemish food fest

DOK is een leuke plek, zowel voor ouders als voor kinderen. Op fietsafstand van ons huis wat ik toch zie als een belangrijk voordeel. En lekker eten, iets nieuws proberen en ons laten verrassen, dat zien wij altijd zitten. Het Flemisch food fest sprak ons meteen aan ook al was het lang onduidelijk of ze ook een vegetarisch aanbod zouden serveren.

En het was gisteren heel gezellig. Net iets te hip en een beetje m’a tu vu maar toch erg sfeervol. Alleen spijtig dat je op een food fest bijna moet vechten om aan eten te geraken. De organisatie wist nochtans op voorhand hoeveel mensen er zouden opdagen gezien het event uitverkocht was. Anderhalf uur aanschuiven en dan toch nog moeten duwen en trekken en wringen voor een minihamburgertje, laten we zeggen dat ik het vrij snel heb opgegeven. Niet het eten maar wel een leuke oude paardenmolen werd dus het hoogtepunt van de dag.

De kinderen overleefden op chips en koeken, de volwassenen op alcohol. Tenen vol zand en rode schouders, spelende kinderen en lachende ouders en veel gekende gezichten. Zelfs de zon kwam uiteindelijk opdagen. Mij hoor je niet klagen. Volgend jaar zorg ik gewoon voor een goed gevulde brooddoos 😉

Advertenties

2 gedachten over “Flemish food fest”

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s