Prinsjes en prinsessen

prinsjes

Prinsen en prinsessen doen veel mensen dromen; het geeft ze hoop. Ik heb niets tegen het koningshuis, net zoals ik niets heb tegen schoothondjes of astrologie. Maar mij persoonlijk interesseert het niet. Dit weekend heb ik de televisie bewust uit gelaten.

Maar gisteren zat ik op de redactie en kon ik niet anders dan de foto’s bekijken. Ik heb oprecht medelijden van deze kinderen en met de baby van Kate. Het zal je maar overkomen. Buiten ravotten, je vuil maken en zot doen, zelf een vriendjes kiezen, ruzie krijgen en het bijleggen, strafstudie ontvangen, studeren, een beroep uitoefenen, verliefd worden en je bedenken: voor hen is niets vanzelfsprekend.

De prinsjes van tegenwoordig zijn tegelijkertijd heel rijk (aan geld) én heel arm (aan vrijheid). En dat alleen omdat hij vader geboren werd in dezelfde gouden kooi. Geef toe: in Disneyland zijn prinsessen toch leuker. (Foto: Photonews)

Advertenties

4 gedachten over “Prinsjes en prinsessen”

  1. Ik denk dat het verschrikkelijk is, dat elk detail wordt uitvergroot in je leven,…en je zelfs de naam van je kind niet mag kiezen,…….en altijd in de picture lopen, niks voor Carrie!!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s