Kerstshoot

Gebroken was ik na twee dagen shooten, en daarom wil ik het dit jaar graag een beetje anders aanpakken. Dit jaar wil ik de shoots graag een beetje spreiden, zowel op de dag zelfs als in het aantal dagen. Ook de formule wil ik graag een beetje aanpassen.

Concreet: shoots van een dik half uur per gezin. De beelden krijgen jullie natuurlijk opnieuw in hoge resolutie aangeleverd maar jullie kunnen ook kiezen voor bijhorende kerstkaartjes.
Data: 26-27 oktober / 9 en 10 november.
Het zijn dus meer dagen maar pas op: de plaatsen zijn beperkt! Snel inschrijven via mail ( an@bena.be) is dus de boodschap.
Ik zou op beide momenten graag buiten werken, als de zon schijnt en het niet te koud is. Anders zorg ik voor een zachte pastelachtige achtergrond in de studio 😉

100 euro voor een shoot en de digitale beelden, 130 euro voor 30 extra kerstkaartjes. Voor de kaartjes moet ik nog een keuze maken uit onderstaande lay-outs. Wat denken jullie?

4 gedachten over “Kerstshoot”

  1. Oh ja de templates zijn super,…..maar of ik mijn gezin zou kunnen overtuigen voor zo’n shoot betwijfel ik,…….jammer maar helaas, lijkt me een geweldige herinnering,….en leuke onderneming,..

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s