Vies

sinterklaas (1 van 1)-4

 

En van mijn betere vriendinnen zei ooit: de kans dat uw kinderen een allergie ontwikkelen lijkt me klein. Het was een grapje en ze kreeg bovendien ongelijk. Maar haar uitspraak zegt wel iets over mij toen, over mijn niet zo grote drang naar orde en netheid. 🙂 Hoe ouder en volwassener ik word, hoe meer belang ik er wel hecht.

Zo wisselde ik deze week van computer met een collega. Zijn toetsenbord was echt niet om aan te zien.  Dat is natuurlijk zijn fout niet.  Veel redactieleden eten regelmatig achter hun computer, ook ik, en dat heeft zo zijn gevolgen. En toch voelden mijn vingers snel plakkerig aan, en al die kruimels verstoorden mijn concentratie.

Hallo heldpdesk? Ik wil graag een nieuw toetsenbord. Neen, die is niet kapot maar wel heel erg vuil. Ja, echt vuil. Smerig. Ja, het is is echt niet te doen. Ik hoef niet per se een nieuw klavier maar ik heb ook geen zin om morgen ziek te zijn. Alstublieft?

😉

 

8 gedachten over “Vies”

  1. Ieieuw! Echt vies. Als ik m’n klavier poets, draai ik het ook altijd eens ondersteboven. Soms lijkt het op het eerste zicht proper, maar wat er dan nog uit valt… 😛

  2. euh gewoon eens overgaan met allesreiniger en een doekje, opgelost…. Béétje tegenwind geven ad consumptiemaatschappij…:-) En mss een tip voor je werkgever: er bestaan firma’s die 2 keer per jaar je hardware komen poetsen. Echt.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s