Liebster Award

Twee keer ben ik genomineerd voor de Liebster Awards, door twee heel leuke blogsters. Joehoe! Dat kan ik niet weigeren. Bedankt Leen en Eva om aan mij te denken.
Maar eigenzinnig als ik ben, ga ik het ‘reglement’ toch met een korreltje zout nemen. Ik hou namelijk niet zo van de kettingbriefachtige toestanden. Bovendien hebben de meeste van mijn favoriete blogs al meegedaan. Ik ga dus geen nieuwe mensen nomineren. Wie zin heeft om een van onderstaande vragenlijstjes in te vullen, moet dat zeker doen.

En dan 11 nieuwe weetjes over mij. Het is dat jullie al alles weten πŸ˜‰ Ik weet niet of ik nog zo veel extra ontboezemingen in me heb.

1. De naam van mijn eerste hond was Choco, een donker bruine poedel die ik heel graag gezien heb ook al was hij erg lelijk. Sindsdien ben ik milder voor schoothondjes πŸ˜‰
2. Ik draai mijn dopjes (melk, confituur, tandpasta, … ) vaak maar half dicht tot grote ergernis van mijn partner. Ik probeer er op te letten maar ik ben gewoon heel erg slordig.
3. Als tiener was ik erg onzeker over mijn gewicht, terwijl ik er nu veel minder op let en ook en veel minder weeg.
4. Ik zie mezelf graag als sportief maar eigenlijk doe ik nauwelijks aan sport. Spelen met de kinderen is jammer genoeg nog geen olympische discipline.
5. Ik overtuig graag mensen. Niet dat ik altijd mijn gelijk wil hebben. Ik word minstens even graag overtuigd πŸ˜‰
6. Ik was liever een jongen geweest, tot ik kinderen kreeg. Een kind in je voelen groeien, vind ik nog steeds een wonderlijke ervaring. En ik ben heel graag mama. Maar verder lijkt het leven als man mij een stuk gemakkelijker.
7. In de spiegel zie ik nog steeds een jonge studente staan. En ook mijn vrienden lijken nauwelijks te verouderen, zolang we regelmatig afspreken.
8. Mijn muzieksmaak is echt verschrikkelijk, onvoorstelbaar populair. Ik luister dan ook alleen naar muziek in de auto waar niemand kan meeluisteren πŸ˜‰
9. Met mijn haar kan je niet anders dan het kort knippen. Het is niet eens een gewaagde feministische keuze πŸ˜‰
10. Ik bloos voor drie keer niets. Niet dat ik bang of zenuwachtig ben maar onderhuids leeft blijkbaar toch een heel verlegen meisje.
11. Ik ben veel minder vrolijk in het echt dan op mijn videoblog.

Via Leen, van altijd plaats aan tafel:

Waarom ben je beginnen bloggen? Omdat ik graag verhalen vertel, en graag dingen met mensen deel. Anders zou ik gewoon nog meer praten, en dat kan mijn stem echt niet aan. πŸ™‚
Wat is je grootste succesrecept? Ik kan niet koken. En hier? Slecht nieuws wordt blijkbaar graag gelezen maar ik heb het echte verdriet er niet voor over.
Heb je al andere bloggers in het echt ontmoet? Ja! Het eerste contact is altijd een beetje raar. Je moet je mentale beeld bijstellen aan de realiteit maar ik vind het toch altijd leuk.
Wat is je lievelingsboek? Het diner.
Wat vind je de meest geniale uitvinding? Vuur, en de liefde.
Wat is het leukste cadeau dat je ooit kreeg? Een kindje, en nadien nog twee.
Wat is jouw guilty pleasure? Cola light en rijsttaart
Waar werd je afgelopen week erg blij van? De zon
Bespeel je een muziekinstrument? In mijn dromen speel ik piano πŸ˜‰
Ben jij een denker of een doener en waarom? Vooral een doener. Het moet nogal vooruit gaan .
Welk mysterie zou je graag ontrafeld zien? Die van de liefde. Waarom val je nu net op die persoon en niet op iemand anders?

Via Eva, van Eva vertelt:

Waarom startte je deze blog? Als herinnering voor mijn meisjes, en ook altijd uitlaatklep voor mezelf.
Wat was de mooiste dag uit je leven (tot nu toe)? Vreselijk clichΓ© maar verder dan de geboorte van Manou ga ik toch niet geraken.
Wat deed je ontiegelijk veel verdriet? De dood van mijn mama. Daar geraak ik nooit meer over, denk ik.
Wat zou je nog graag verwezenlijken in je leven? Het zo lang mogelijk volhouden zodat mijn meisjes zonder te veel zorgen een eigen leven kunnen opbouwen.
Als je één ding mocht weten uit je toekomst, wat zou je dan willen weten? Niets, anders zou ik er naar leven.
Waar staat je computer waaraan je blogt? Overal, van op mijn telefoon, van in de woonkamer, van op het werk.
Volgen er veel mensen die je kent uit het dagelijkse leven je blog? Ik hoop het πŸ˜‰
Wat zou je willen veranderen in je leven? Zoals iedereen wil ik meer tijd maar dan zou ik waarschijnlijk gewoon nog meer activiteiten inplannen.
Wat zijn je 3 beste eigenschappen? Optimistisch, doener en sociaal.
Waarvoor ben je bang? De dood en pijn.
Welk seizoen verkies je en waarom? De zomer. Hoe meer zon, hoe beter πŸ˜‰

6 gedachten over “Liebster Award”

  1. Ook aan mij zijn kettingtoestanden niet besteed. Toch ben ook ikzelf erop ingegaan, zij het met de nodige portie fantasie bij de vragen waar ik mijn grenzen wou stellen.
    Je antwoorden tonen de Ann zoals ik haar leerde kennen op deze weblog. Open en moderne vrouw met een toffe relatie en drie bloemen van kinderen, creatief en bezorgd, een zeer open mind.

  2. OK, de vorige halve reactie komt dus van mij. Gelijk ook het ultieme bewijs dat ik zelf niet kan bloggen/reageren vanop mijn iPad :-). Soit, de tweede reeks vragen kwam trouwens van mij. Ik zou nooooooit durven vragen naar guilty pleasures ;-).

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s