Verwenweekend

Nina viert binnen twee weken haar lentefeest. En omdat ik ervaringen waardevoller vind dan materieel bezit, organiseerde ik voor haar een heus verwenweekend. Met Manou trok ik destijds naar Brussel, voor Nina leek ik Oostende me leuker.

Maar toen werd de papa vrijdag onverwachts opgenomen in het ziekenhuis, en moest ik mijn planning een beetje omgooien.  Manou kon bij een vriendinnetje terecht. En ik trok, op goed geluk, met Nina én haar kleine deugniete zusje naar zee.

De trein zat overvol maar dat mooie weer was natuurlijk niet voorspeld 😉 En op de tram konden ze mij niet teruggeven op twintig euro maar een lieve medepassagier hielp me uit de nood.

En gelukkig vond het hotel zo een extra kindje geen probleem, al was voor Flo de wellness toch net iets te veel gevraagd. In het bubbelbad ging ze maar liefst drie keer kopje onder, en naakt een kind redden is echt geen gezicht. 🙂

Maar verder mag ik niet klagen: beide meisjes hadden heel veel plezier en genoten van het avontuur en de extra aandacht. En ook ik vond het ondanks alles genieten.

image
image
image
image
image
image

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s