Toverland

Gelukkige kinderen, gelukkige ouders. Geen ander argument houdt steek waarom wij op de eerste dag van onze vakantie vrijwillig even 180 kilometer zouden afleggen ( heen en terug! ) voor een … pretpark. Niet dat ik een hekel heb aan achtbanen en consoorten, integendeel. Maar een half uur in de rij staan voor twee minuten plezier, dat noem ik geen ontspanning. En net daarom heb ik nogal een voorliefde voor kleinere, iets minder bekende pretparken zoals … Toverland.

Sevenum ligt niet zo ver van Eindhoven. Ideaal voor gezinnen uit de Kempen of Limburg; best ver rijden voor Gentenaars zoals wij. Maar de tijd onderweg hebben we maximaal gecompenseerd ter plaatse. Toverland is niet zo groot maar wel een heerlijk rustig en gezellig pretpark, voor jonge én oudere kinderen.

Welgeteld één gezin stond voor ons aan de kassa. Eens binnen hebben de kinderen zich snel verspreid. Geen probleem, we komen elkaar straks opnieuw tegen. Nergens moesten we meer dan een kwartiertje aanschuiven, en bij de meeste attracties kon je gewoon blijven zitten voor een tweede, derde of zelfs vierde ronde.

10409040_10152785131509562_2399238896987709982_n

Ik zou kunnen uitweiden, jullie vertellen dat er een groot gedeelte overdekt is (wat handig is bij slecht weer), jullie de coole motorrace-attractie aanraden of het hebben over de nieuwe bobbaan. Ik ga je mijn verkooppraatjes besparen. Kort en eerlijk: toverland is een aanrader. De kinderen (tieners tot kleuter) waren razend enthousiast. Het was zo leuk dat we zelfs bleven hangen tot sluitingsuur.

En ik maakte er zelfs een filmpje van. Dat was lang geleden 😉

toverland from annelissen on Vimeo.

Advertentie

7 gedachten over “Toverland”

  1. Super! Leuke tip! Daar moeten we zeker eens naartoe gaan… onze jongens hebben namelijk erg weinig geduld en geen zittend gat! Lang aanschuiven in pretparken is daardoor erg vermoeiend, zowel voor de kids als voor de ouders!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s