Wie wat waarom?

video

Babbelgat, stond er steevast in mijn schoolrapport. Misschien is bloggen gewoon een moderne manier van vertellen, van verhalen uitwisselen en ervaringen delen.

Mijn naam is An Nelissen, ik ben 35 jaar en woon in Gent. Ik werk als freelance fotografe en fotoredacteur voor de krant De Standaard. Verder ben ik ook de mama van drie geweldige meisjes.

Op medische vlak hebben we al veel stormpjes doorzwommen. Mijn oudste dochter Manou is geboren met twee klompvoetjes. Wat begon als ‘een kleinigheid’ liep toch uit op jaren kinesitherapie, gipsjes, speciale schoenen en twee zware operaties. Ondanks dat groeide Manou uit tot een open, vrolijk, levenslustig en sociaal meisje.

Nina kwam dysmatuur ter wereld, en die achterstand heeft ze nadien nooit helemaal kunnen goedmaken. Nina volgt nu met veel enthousiasme en plezier buitengewoon onderwijs. En dan is er ook nog de jongste, de rebel van de familie: Flo. Twee jaar geleden kreeg Flo totaal onverwacht een eerste epileptische aanval. Ondertussen hebben we ook met haar een hele weg afgelegd, met vele nachtjes in het UZ Gent.

Dit is geen medische blog, en zeker geen klaagblog. Het is ook geen fotografie- of mediablog. Stiekem hoop ik dat het ook meer is dan een mamablog. Achter de camera gaat over van alles, en soms ook over niets. Het gaat over het leven, over dromen en beperkingen, over een lach en een traan.

Heb je vragen of bedenkingen, wil je graag met mij samenwerken of gewoon eens iets gaan drinken: mail mij. an@annelissen.be

Hoe graag ik ook schrijf, ik verkies nog altijd echte contacten. En ondertussen: veel leesplezier,

An

 

cropped-zand1-1-van-1-122.jpg

 

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

By An Nelissen

%d bloggers liken dit: