Lentefeest inspiratie

Er staat nog helemaal niets vast maar ik heb ondertussen al een paar leuke ideetjes op een rij:

* Mijn eerste idee was om een geweldig once-in-a-life-time verjaardagsfeest te geven, een twee-vliegen-in-een-klap-feest. Maar we nodigen de vorige edities al een veertigtal mensen uit. Meer volk zie ik niet zitten. Een voorstelling dat hebben we ook al gedaan, we hebben al een trampoline waardoor ik de meerwaarde van een springkasteel miniem is. Even dacht ik aan zo een bungee-jump (huren voor een dag) maar dat bleek vreselijk duur te zijn.

* Een ik-word-groot-parcours is origineel maar ik zie mij er geen beginnen aan. Proeven? Die moeten dan wel echt een beetje een uitdaging zijn en wat als ze dan niet durft? En gaan de andere aanwezigen dat wel gezellig vinden? Het is een beetje dubbel. Net als bij vrijgezellen zelden echt leuk voor de rest van de groep.

* Een fuif? Of is dat een beetje te vroeg?

* Lentecamping: onze vorige tuincamping was erg gezellig. We gaan dat deze zomer zeker nog eens organiseren. Een echt geschenk voor haar is dat dus natuurlijk niet. Bovendien gaat niet iedereen willen meedoen. Neen, de oma’s en opa’s zie ik nog niet meteen de tent in kruipen waardoor het hele concept toch een beetje kracht verliest.

* Een reis zoals Inge suggereerde vind ik wel een heel erg leuk idee. Dat ik daar nog niet zelf aan gedacht had. Maar waar ga je dan heen? Kies ik voor een mama-dochter weekend naar een grootstad zoals Parijs of Amsterdam? Gat ze dat wel echt al leuk vinden? Of gaan we vliegen? Barcelona of Nice of Canarische Eilanden voor een tweede keer dit jaar? Euro Disney zie ik niet echt zitten, al is het maar omdat ze schoolplichtig is (en we de hatelijke lange files aan de attracties niet zullen kunnen vermijden?). Voor een paardenvakantie kan ze nog niet genoeg rijden en een olifantenweekend zoals in Thailand is niet echt haalbaar.

* Een weekend aan zee met 4 of 5 van haar beste vriendinnen, leek me ook leuk. Ik zou die meiden wel aankunnen, maar gaat dat wel echt leuk blijven een heel weekend. Als ze hier een namiddag komen spelen, is het vroeg of laat al eens discussie. Ik zou echt niet willen dat “haar” weekendje op ruzie eindigt.

* Een leuke fotoshoot op een speciale locatie met visagist en fashionkleren. Dat ga ik echt proberen organiseren al is dit waarschijnlijk meer een geschenk voor mezelf.

* Een eigen huisdier zou natuurlijk ook geweldig zijn. Maar een poes hebben we al. Een hond ziet de vader niet zitten. Wat lijft er over? Een konijn?

Soit. Ik pieker nog even verder…

4 gedachten over “Lentefeest inspiratie”

  1. Pepijn heeft zelf mogen kiezen: hij wou zelf naar Parijs, want hij wil de Eiffeltoren zien en naar de Egyptevleugel zien in het Louvre. Floris heeft zijn ‘bestelling’ ook al gedaan: die wil een nachtje logeren in het Eftelinghotel. Niet meteen ons ding, maar wel zijn keuze.

    ‘Inge’ 😉

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s