Te koud

Ok, iedereen heeft mijn blote benen kunnen zien. Ik heb ze van helemaal boven tot helemaal beneden gefotografeerd, speciaal voor deze actie. Het is een mooi initiatief. Dat vind ik nog steeds. Toch heb ik deze ochtend zonder twijfelen een broek aangetrokken. Het is gewoon veel te koud, sorry.

Gisteren liep ik een hele dag rond met kippenvel op mijn benen. Dat was geen gezicht en uiterst onaangenaam. Stiekem probeerde ik ze onder mijn bureau warm te wrijven, wat mij een paar rare blikken van collega’s opleverde. Thuis knoopte ik een fleecedekentje rond mijn middel, als een lange warme rok. Maar eigenlijk is dat natuurlijk ook fake want zo valt er geen bloot vlees meer te zien. Als de zon er morgen doorkomt, probeer ik het opnieuw. En anders pleit ik voor bruin kousen: geen man die het verschil ziet 😉

3 gedachten over “Te koud”

  1. Ik draag normaal vanaf Pasen geen kousen meer en vooral rokjes of kleedjes. Maar inderdaad, dit weer doet mij ook naar de broek grijpen en mijn tenen verlangen naar warme wol om niet van mijn voeten af te ‘vriezen’.
    Juni rokjesmaand is gelukkig geen wet waar bij overtreding boetes op staan.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s