Uitnodiging

Manou wou op de foto, met haar lievelingsjurk. Laten we het leuke en het nuttige combineren, dacht ik. Maak ik ondertussen een paar kiekjes voor de uitnodigingen van haar lentefeest. Niet dat we zelf veel gedrukte uitnodigingen krijgen. Meestal gaat het eerder zo: “zeg die dag doet X of Z zijn of haar communie, jullie komen toch ook?”. Daar is natuurlijk niets mis mee, al moet ik achteraf meestal nog eens mailen of smssen voor het juiste uur. Voor mij is het ook een beetje beroepsmisvorming, zeg maar.

Nina wou natuurlijk mee op de foto maar Flo zag er niet echt fotogeniek uit. En geduld had ze al helemaal niet. Dus heb ik het geheel toch maar gephotoshopt want één zusje vond ik  triestig.

” Uitnodigingen? Zot! Het is nog 4 maanden.” Ok, vier maanden op voorhand is een beetje vroeg maar ik ben klaar en dan is het toch zonde om te wachten. Bovendien. Agenda’s lopen snel vol. Gescheiden ouders en allerhande huwelijks- en communiefeesten en citytrips: weekends zijn populair en dus snel volgeboekt. Bewijs: de oma is toevallig dat weekend op vakantie. Pech. Volgende keer moet ik er dus nog vroeger aan beginnen 😉

Advertentie

4 gedachten over “Uitnodiging”

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s