Popcorn in Melle

Kent u ideekids? Die organiseren in schoolvakanties originele kinderkampen, overal in Vlaanderen. Ik ken die mensen al lang, heb al geregeld foto’s voor hen gemaakt en zowel Manou als Nina vinden hun kampen geweldig.

Ideekids en Ideefiks hebben ervaring met kinderen, veel ervaring. En daarom organiseren zij voor de eindejaarsperiode een en popupstore, een tijdelijke winkel voor grote en kleine kinderen.

Gisteren trokken we er met het hele gezin naar Melle, mijn hometown. Ik had nochtans mijn Sinterklaasinkopen al gedaan. Maar ik was nieuwsgierig, u kent dat wel. De popcornshop bleek een aanrader, vooral voor wie “niet weet wat gekocht” en op zoek is naar “iets anders”. Grootouders, meters en peters, tante en nonkels en vrienden van: natuurlijk kan je voor het gemak kiezen, en gewoon aan de ouders vragen wat de kleine wilt krijgen (en of ze het zelf niet willen kopen, dat je het wel zal betalen).

Maar het is veel toffer en origineler om zelf iets te verzinnen. En dan is de popcorn store een zaligheid. Ideekids weet wat kinderen leuk vinden. Een gezelschapspel bijvoorbeeld vind ik altijd een tof (en betaalbaar) geschenk. Maar het is moeilijk in te schatten welk spel thuis echt een hit zal worden. Hier maken zij alvast een selectie. Je vindt er ook veel originele gadgets, genre Fab. En ok, je moet er voor naar Melle rijden maar de winkel bevindt zich naast de R4, én je kan parkeren voor de deur.

Kinderen krijgen er echte popcorn. Dat op zich vonden mijn meisjes al geweldig, zelfs Flo. Die kapoen kreeg ik bij ons vertrek trouwens niet meer uit het in te kleuren kasteel. Volgende week komt Sinterklaas er op bezoek, de echte. Misschien ga ik dan nog eens terug. Al zit er natuurlijk een addertje onder het gras: ik kan moeilijk een verrassing kopen terwijl zij er staan op te kijken. 😉

image

image

image

image

image

Wie interesse heeft: ik mag 5 waardebonnen ter waarde 10 euro weggeven. Wie?

20 gedachten over “Popcorn in Melle”

  1. Daar wil ik ook eens gaan kijken. Ze zijn recent verhuisd, en een beetje verder weg maar ik denk wel dat ik daar ook kan geraken! Ik ding graag mee 🙂

  2. Ik wil ook wel kans maken. Melle is nu ook niet zo ver (dochterlief voetbalt er vlakbij, ben er vorige week gepasseerd en vroeg me al af wat het was). Zou er dit weekend ook wel eens even willen passeren.

  3. Cool, ik ga volgende week ook eens een kijkje gaan nemen. Ben héél benieuwd wat het zal geven! Dus als je toch waardebonnetjes mag verdelen, hier is er nog iemand die interesse heeft!

  4. Melle was wat te ver voor ons; maar de ideekidskampen kennen we ondertussen goed :). Een bon hiervoor zou tof zijn! We doen dus graag mee…

  5. Mijn zoon is deze zomer voor de eerste keer geweest en vond het super ! Hij vraagt sindsdien om de 5 voeten wanneer hij nog eens terug op kamp mag gaan. Dus de bon zou goed van pas komen bij zijn volgende deelname.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s